Saates esitatud laul nimetas Vooglaiu naist "sünnitusorjaks", keda mees keldris kinni hoiab. Samuti olid laulus sõnad "parem negatiivne iive kui Varrol lapsi seitse", sellised sõnumid tundusid vaatajatele nii solvavad, et lugu saadeti edasi ka saates osalenud Vooglaiule, kes sellele oma sotsiaalmeedias pikalt vastas.

Vooglaid tõi välja, et kui enne saadet oleks talle laulu sõnadest täpsemalt räägitud, oleks ta lihtsalt minema kõndinud, kuid teda hoiatati lihtsalt terava teksti eest, mis võib häirida. "Et saate tegijad teadsid väga hästi, millised tekstid saates nende "lauludega" kõlama pannakse, seda tõestab asjaolu, et kõnealusel kollektiivil on YouTube'is välja pandud täpselt kaks "laulu" – need samad, mis saates kõlasid."

Ta avaldab, et ei plaani solvangule kuidagi reageerida, sest selline käitumine räägib juba ise enda eest. Vooglaid tõdeb, et kuigi ta edaspidi enam saates osalemist võimalikuks ei pea, siis isiklikult ta kellegi vastu viha ei pea. "Räiged topeltstandardid ei ole mulle mitte kuidagi vastuvõetavad – ei minu abikaasat ja perekonda mõnitava TV3, minu suhtes allapoole vööd "nalju" tegeva ERRi ega kellegi teise puhul."

TV3 programmijuhilt Raimo Kummer väidab, et selline olukord ei olnud siiski planeeritud: „Varro Vooglaiu ja tema nime laulusõnades kasutanud bändi sattumine ühte saatesse ei olnud planeeritud või tahtlik. Mihkel Raud on Varro Vooglaiu ees vabandanud.“

Vooglaiu sotsiaalmeedia postitusel seoses saates toimunuga on tuhandeid kommentaare ja toetuse avaldusi, mis ei pea sellist muusikavalikut kuidagi õigustatuks. Teiste seas on teotust avaldanud ka Sandra Nurmsalu: "Aitäh, et jääd hoolimata uskumatust absurdist niivõrd väärikaks. Haruldane vaimujõud. Sinu taga on suur hulk eestimaalasi."

Laulule on vastanud ka Vooglaiu abikaasa Helena Vooglaid, kes veidi humoorikas võtmes tõdeb, et kui järgmine päev laste kelgud keldrisse viis, ei tulnud ükski naaber teda päästma. Naine kinnitab, et suudab solvangust üle olla ja julge ei ole mitte räppar, kes paruka ja prillide taha peidab, vaid suure pere ema.

Martin Helme nimetas saates toimunud sigaduseks ja leiab, et selline tegutsemine oli kindlasti igati tahtlik ja planeeritud. "Pärast saadet olevat Mihkel Raud Varrole helistanud ja vabandanud. Milleks? Solvangut ja mõnitust nägi umbes 80 tuhat inimest, vabandust kuulis vaid üks. Vähim, mida Kolmeraudne teha saab, on vabandada saates avalikult."