TV3 uudistest Sander veel ei kao

Paloveeri kinnitusel oleks patt jätta "Seitsmeste uudiste" vaatajad ilma seni palju populaarsust kogunud rubriigist, millel nii praktiline kui meelelahutuslik väärtus. "Paljudel Eesti inimestel on kodus huvitavat vanavara, mida on televaatajatele äärmiselt põnev tutvustada," täpsustab peatoimetaja. 

Võltsinguskandaali sattunud Sanderi vastu TV3-l Paloveeri sõnul etteheiteid pole. "Tänase päeva seisuga pole politsei Sanderile isegi kahtlustust esitanud ning seega pole mingit põhjust rubriiki eetrist ära võtta, eriti kui sellel on kindel harjumuspärane vaatajaskond," kinnitab ta. 

"Näiteks sel pühapäeval räägib Sander Eesti missivalimiste ajaloost ja näitab ennesõjaaegseid misse, kellest on säilinud erakordselt head fotod!" tutvustab Paloveer rubriigi selle nädala teemasid.

Kanal2 eetris hoopis Kristjan Jõekalda

Sanderi tele-esinemised on vaatamata TV3 meeskonna jätkuvale usaldusele siiski harvemaks jäänud, sest konkurendi Kanal2 eetris on terve septembrikuu "Suurt lotokolmapäeva" juhtinud hoopis Kristjan Jõekalda. 

"Jah, see tõepoolest on nii, et Mart Sanderi asemel näeb hetkel Kristjan Jõekaldat," kinnitas Kanal2 avalike suhete juht Heili Klandorf Publikule. Põhjusena ei maini ta siiski Sanderi kunstiskandaali, vaid hoopis triviaalsemat põhjust.

"Sõnamängu osa, kus kolm kaptenit arvab ära sõnu, salvestatakse lihtsalt terve kuu jagu ära ühe päevaga ja septembrikuu sõnaosade salvestuse ajal oli Mart Sander hõivatud teiste tegemistega," selgitab Klandorf .