Ilves tõdeb, et viimase 15 aasta jooksul on teda korduvalt üritatud poliitikasse meelitada. "Viimasel ajal on samuti seda tehtud, ma olen selle peale tõsiselt mõelnud. See on tõsi, et võib-olla on minu kogemust, oskusi ja teadmisi hea rakendada, kuid ma ei ole veel midagi otsustanud."

Saatejuht uuris, et kas talle sobiks minna eksabikaasa tuules sotside liikmeks. "Ma ei ole kunagi ühegi poliitilise liikumisega seotud olnud, võib-olla sotsiaaldemokraadid oleks liiga lihtne valik," tõdes ta.

Ilves kindlalt midagi lubada ei oska. "Ma ei tea tõesti, ma ei tea isegi seda, kas praegu on õige aeg. Ma lubasin endale, et ei tegele sellega tõsiselt enne, kui Hiiumaa kohviku kinni panen ja see juhtus üleeile, eks ma nüüd vaatan, mis edasi saab."

Evelin tõdes, et tema elukaaslane Siim Rikker ja samuti tütar pelgab naise poliitikasse minekut. "Võib-olla turvalisem oleks midagi muud teha. Aga Eestist ära minna ma ei taha," lisas Evelin.

"Seitsmeste" päeva küsimus oli "Kas Evelin Ilves peaks minema poliitikasse?", 73 protsenti vaatajaid arvas, et see ei ole hea mõte.

Vaata lähemalt videost!