„Tahan näidata, et hea tahtmise juures ja tublide õpetajate korral on võimalik enamik talialadest igaühel läbi teha, mina võtan selle ette võistluslikus ja telele sobivas meelelahutuslikus vormis,“ sõnas Mae, lisades, et järgmine aasta on Liikumisaasta ning tema eesmärk on julgustada sportima ka neid inimesi, kel spordiga seni veel kokkupuude puudub. „Tulge kindlasti ka talvel kodust välja lume ja jää peale liikuma,“ ütles Mae.

TV3 „Seitsmestes uudistes“ on alates tänasest igal teisipäeval ja neljapäeval eetris Sotši olümpia talialasid tutvustav klipp, milles Jaak Mae vastu asuvad võistlema tänased ja eilsed sporditipud ning saatejuht Kalev Kruus.

Teleolümpia jooksul võistleb Jaak Mae jäähokis, suusatamises, jääkeeglis, iluuisutamises, kahevõistluses, laskesuusatamises, kiiruisutamises, lumelauasõidus, mäesuusatamises, kelgutamises ja bobisõidus. Viieteistkümnest talialast jääb Mael proovimata vaid skeleton, lühirajauisutamine ja suusahüpped. „Tänu telesaate tegijate heasoovlikkusele ma suusahüppetorni siiski minema ei pea, samas teemaks tulevad suusahüpped kahevõistluse saates. Kõige suurem ja ootamatum väljakutse on kahtlemata bobisõit, aga näiteks ka jäähokit mängisin ma viimati rohkem kui kakskümmend aastat tagasi,“ märkis Mae.

Juba täna õhtul saab Jaak Mae teleolümpia ”Seitsmeste uudiste” avalöögi jäähokisaalis, kus Mae vastu astub Eesti tuntuim hokimees Olle Sildre. Neljapäeval (02.12) naaseb Mae oma põhiala ehk suusatamise juurde. See võistlus võib aga sarja üheks pingelisemaks kujuneda, kuna saatejuht Kalev Kruus saab rajal ajalise edumaa.

Seitsmesed.ee lehel on koostöös spordiennustuse portaaliga OlyBet võimalik kõigil huvilistel ennustada ka võistluse võitjat — kui kiiresti saab Mae esimeses saates hokilitri liikuma ning kui mitmest poroloonikihist suudab Sildre litri läbi lennutada.

Pärast tänast avalööki saab Jaak Mae teleolümpiale „Seitsmeste uudiste“ vahendusel kaasa elada kaks korda nädalas — teisipäeviti ja neljapäeviti.