Uku Suviste sõnas, et täna on ta esimest päeva Eestis tagasi ja naudib kodumaa kaunist talve. Viimaseks etteasteks Uku jaoks jäi eelmise nädala reedel toimunud poolfinaal. Mees sõnas, et kuna ta saates juba nõnda kaugele jõudis, siis otsustas ta teha ühe võimsa esituse.

Uku esitas laulu "You Raise Me Up", appi võttis ta klaveri ja Moskva suurima gospelkoori.

Suurt luksust ja staaridele kohast hellitamist Suvistele Moskvas ei pakutud. "Me olime ikkagi seal konkursandid."

Tõelise staarina mainis Uku ära Filipp Kikorovi, kelle esinemise läbimäng oli kestnud lausa poolteist tundi. "Seal oli näha, kuidas ta hakkas korralikult enda stseeni lavastama ja ümber mängima."

Uku sõnul on alati pärast esinemist tunne, et midagi oleks võinud teisiti teha. "Tihtilugu ma tollel hetkel siiski tunnen, et andsin endast kõik."

Mehele on Venemaal juba esinemisi pakututud. "Just eile tegelikult tuli üks huvitav pakkumine soolokontserdiks, täpseid detaile ei ole veel täpsustatud. Minu jaoks kõige suurem kontakt ongi Ani Lorak, kes näitas tugevalt enda usku minu tulevikku. Loodetavast mingis vallas see usk ja abi võivad tulevikus jätkuda," tõdes Uku "Seitsmestele".

Ani Lorakile meeldib väga ka Uku tänavune Eesti Laulu võistluspala. "Ta tahaks enda poolt väga kaasa aidata, et sellel laulul hästi läheks!"