"Mulle tundub kohati, et mind üritatakse kurnata nende kaubamärkide ja pressinõukogu ja muude asjadega. Kindlasti ma ei ütle, et ma patja ei nuta. Mul on väga kurbi hetki ja ma olen väga väsinud, aga siis ma mõtlen, et ma teen oma unistuste tööd ja jätkan," sõnas Lust.

Hiljuti tegi pani Katrin Lusti laulu sisse Erich Krieger, kelle veidraid sõidumaneere naine oma saate eelmisel hooajal kajastas. Lust tunnistas, et on laulu "Fuuria" kuulanud.

"See oli vist filmis "Siin me oleme", kus öeldi, et kui sind juba laulu sisse on pandud…Natuke kehva laul on, aga ikkagi, nüüd olen siis laulu sees," rääkis ta.

"Mul on nii raske vastuseid leida, kui ma hakkan nutma ja olen emotsionaalne, siis öeldakse ühte, kui ma ütlen midagi muud, on vastupidi. Muidugi olen ma täiesti tavaline lihtne inimene, seesama meedia tähelepanu, mis on mulle viimase kümne päeva jooksul peale tulnud, ei, see ei ole minu mingisugune fantastiline suhtekorralduskampaania, et alustada oma uut telehooaega," tunnistas saatejuht.

"See on ikkagi väga pingeline, need süüdistused, kohtusseminek, kaubamärgi kaitsmine. Need on sellised asjad, mis võtavad väga palju tähelepanu minult, ma pean rakendama oma meeskonna abiks, et jõuda üldse teha "Kuuuurijat", mis on minu tõeline kirg," lisas Lust.

Vaata lähemalt videost!