Selle aasta lõpus avatava pargi eesmärk on tuua modellindus massideni ja selgitada, mis on "ilu" definitsioon, vahendab Variety.

Mind on alati meeletult inspireerinud atraktsioonid nagu Disneyland ja Universal Studios ning ma olen tahtnud seda seikluslikku hinge ka modellimaailma tuua," selgitas Banks.

Modellandist ei saa ühekordne pop-up lõbustus, vaid see tuleb, et jääda. Lõbustusparki on valmistatud juba 10 aastat ja Banks tunnistab, et on selle valmimiseks kulutanud palju energiat: "Ma olen nii põnevil maailmale Modellandist rääkides ja, et varsti saab seal kõndida ja seda tuledevalgust kogeda."

"Modellandist saab koht, kus modellindus kohtub fantaasiaga, kohtub meelelahutusega, kohtub tehnoloogiaga, kohtub kaubandusega, kohtub söögiga, kohtu... sinu kõige ägedama ja parima endaga, mida sa kujutleda suudad," kirjeldab Banks oma loodud maailma.

Banks lisab, et lõbustuspark on mõeldud kõigile vanustele ja kõigile sugudele: "See ei ole ainult koht modellidele või modelliametist unistajatele."