28.septembril esineb klubis Rock Café tõeline heavy-metal legend – taaskord saabub Eestisse Udo Dirkschneider koos ansambliga U.D.O. Soojendusesinejatena astuvad lavale Sister Sin (Swe) ja Sevenfield (Nor).

U.D.O. on korraldajalt palunud riietusruumi 12 liitrit gaseerimata vett, 12 liitrit gaseeritud vett, 40 pudelit kohalikku õlut, erinevaid karastusjooke (Coca, Sprite jne), ühe kasti Red Bulli, kohalikku viina, 2 liitrit piima jne. Lisaks kartulikrõpse, pähkleid, shokolaadi, võileivamaterjali. Bänd on palunud korraldajail organiseerida ka hommiku- ja õhtusöök.

1987. aastast alates heavy-metali fänne hullutava U.D.O. põhinina, miniatuurne Udo Dirkschneider on tõeline metali-ikoon, kelle tegemisi jälgivad põnevusega sajad tuhanded, kui mitte miljonid muusikasõbrad. Udo nimi kerkis metalimaailmas esiplaanile juba 1970. aastate alguses, kui tema eestvedamisel loodi legendaarne Saksa grupeering Accept, kust ta selle kõrgaegadel skandaalselt lahkus, et luua stiililt sarnane, kuid siiski täiesti uus bänd - U.D.O.

U.D.O. kontsert on kohustuslik kõigile muusikasõpradele, kes on üles kasvanud Accepti lugude "Metal Heart" ja "Balls to the Walls" saatel, sest siiani pole need lood puudunud U.D.O. kontsertrepertuaarist.

Udo Dirkschneider saabub Eestisse juba viiendat korda ja kõik eelnevad kontserdid on läinud suure publikumenuga.

Piletid U.D.O. kontserdile on müügil Piletilevi müügipunktides ja Statoili teenindusjaamades üle Eesti. Uksed kontserdile avatakse kolmapäeval kell 19.00, kontsert algab 19.30.