Pärast lahutust end sõprade seas naljatamisi lausa riigi esiasotsiaaliks tituleerinud Evelin Ilves on tänaseks ennast sedavõrd üles töötanud, et keerab esindusliku Mercedese rooli. Kuidas tõusis Evelin, kes juba lahutusejärgsel päeval oli sunnitud kasutama ühistransporti ja kel polnud õigust isegi töötu abirahale, nii kiiresti jalgele?

Evelin Ilves (47) jäi uue mersuga pilti läinud nädala teisipäeval, kui saabus Sensa kokakooli oma koolitust läbi viima. Eks-esileedi seltsis tuli ka teda viimastel aegadel saatev lõõtspillimängija Siim Rikker (32), kes väljus autost kaasreisija istmelt karkude toel – mees taastub põlveoperatsioonist.

2015. aasta Mercedes-Benz CLA 250 rooli keerab Evelin juba aasta algusest saati. Selle sakslaste neljarattalise au ja uhkuse baashinnad jäävad olenevalt mootoritüübist, veoskeemist ja kujunduspakettidest vahemikku 33 000–54 000 eurot.

Evelin on viimastel aastatel avastamas end vaimsetel radadel, kuid selleks, et olla vaimne, ei pea ju tingimata ringi kärtsutama mingi vana „panniga“. Ka Lilleoru „vaimse vennaskonna“ parkla on täis uhkeid autosid.

Loe edasi Kroonika digiajakirjast SIIT või telli paberväljaanne SIIT!

Jaga
Kommentaarid