Reedest, 31. märtsist kuni pühapäeva, 2. aprillini muutuvad Balti Jaama paviljon ning tunnel audiovisuaalseid elamusi, toorest biiti ja värsket verd tulvil technoklubiks, mille programmi kureerivad peosarjad AUX, Mürk ja Isola. Kolmkümmend tundi kestva maratonpeo esinejate nimestikus on nii kohaliku underground'i tegijaimad DJ'd kui põneva ja otsingulise kõlaga produtsendid lähiriikidest ning üleilma muusikaväljalt. Teiste seas saabuvad Tallinna plaadifirma Hessel Audio au ja uhkus Pearson Sound ja salapärane techno produtsent SNTS Saksamaalt.

Balti Jaama Tunneli peomaratoni avab reedel, 31.märtsil kell 21.00 baleaari biiti psühhedeeliaga ristav Su—Mu. Teiste seas kuuleb reedel ka Euroopa house muusika müüdiks ja hästihoitud saladuseks kutsutud Soome produtsenti Jori Hulkkoneni. Varaste hommikutundideni kestva peo üks oodatuim esineja on Ühendkuningriigi uuendusliku tantsumuusika tunnusnimi DJ Pearson Sound.

Laupäeval, 1. aprillil taasavatakse klubi juba kell 16.00 kohaliku teknoskene ühe tugevaima kaubamärgi MÜRK peoga, mis esitleb Tallinna keldrites ja garaažides iganädalaselt tummiseid ja tumedaid helisid levitavate kohalike lemmikute kõrval ka plaadifirmade Etherwerks ning Aethers Series vedajat Hannu Ikolat Soomest.

Südaööl algab Tallinn Music Weeki ametlik järelpidu ISOLA, mis ühendab omavahel muusika, moe ja visuaalkunsti. Järelpeo keskmes on salapärane pea-maas-mask-ees ambient techno produtsent SNTS Saksamaalt, kelle varjatud identideedi taga on lihtne soov lasta muusikal enda eest rääkida.

Balti Jaama Tunnel on täiuslik audiovisuaalne kogemus, mille valgus- ja videokunstnik on Emer Värk.

Üksikpiletid hinnaga 10 eurot Balti Jaama Tunnel peole on müügil Piletilevis

Sissepääsu peole tagavad ka TMW passid.

TMW 2017 festivalipassid hinnaga 60 eurot on müügil TMW veebipoes tmw.ee/passes-tickets
Festivalipass tagab sissepääsu kõikidesse TMW muusikaprogrammi kuuluvatesse klubidesse eeldusel, et vastav klubi ei ole välja müüdud. Kui klubi on välja müüdud, toimub publiku klubisse laskmine järjekorra alusel. Nordea ja Telia klientidele kehtivad erisoodustused.

Piiratud kogus TMW 2017 toetajapasse hinnaga 150 eurot on müügil TMW veebipoes tmw.ee/passes-tickets
TMW toetajapass tagab eelisjärjekorras pääsu kõikidele TMW kontsertidele, sh TMW avakontserdile ning TMW delegaadibaaridesse ning pakub võimalust personaliseeritud programmisoovitusteks. Nordea ja Telia klientidele kehtivad erisoodustused.

TMW 2017 delegaadipass on kuni 19. märtsini müügil hinnaga 250 eurot (alates 20. märtsist 295 eurot) TMW veebipoes tmw.ee/passes-tickets
Delegaadipass tagab lisaks muusikafestivalile pääsu 31. märtsist 1. aprillini toimuvale TMW konverentsile ja delegaadibaaridesse ning registreerunud kontaktide andmebaasile.