«Ma olen armunud ja see on lahe tunne!» õhkab laulja Uku Suviste. Kauni ja andeka noormehe südame võitis brünett kaunitar Sandra Daškova.

Uku Suviste (30) astub paari nädala pärast üles muusikalis «Grease». See pole raske ülesanne, sest tema eraelus on praegu esikohal kõik need õrnad tunded, mida tal tuleb laval mängida.
John Travolta pani omal ajal rokiklassika kullafondi kuuluva muusikali peaosalisena vaimustusest kiljuma miljonid tüdrukud. Uku sarm pole vähem hullutav. Hiljuti võitis laulja südame 21aastane Sandra Daškova, kelle kohta ta julgelt ütleb: «Ta on minu tüdruk!»

«Grease» tuletab meelde keskkooliaegsed esimesed suured tundepuhangud. Kas sinu hiljutisest armumisest on ka armastusstseenide mängimisel abi?
Ma olen armunud ja see on lahe tunne! Mu tunded on värsked ja need aitavad kindlasti kaasa armunu mängimisele. See kõik kokku on üks meeldiv kokkusattumus, sest kutsusin Sandrat ammu enne «Grease’i» proove Sandyks. Ma laulan laval Getter Jaani kehastatud Sandyle ja mul on ka oma eraelus tüdruk, keda kutsun Sandyks!

«Grease» on väga lahe ja proovide aeg on olnud mõnus. Need kipuvad küll minema üheksatunnisteks, kui lisada juurde füüsiline treening, kuid pingutus on seda väärt. Arvatavasti on see mulle viimane võimalus mängida teismelist, minna tagasi keskkooliaega ja kogeda seda, mida tollane elu pakkus.