Kõmuportaal Elu24 avaldas 26. juunil artikli, kus spekuleeriti sotsiaalmeediasse postitatud fotode põhjal tuntud blogija võimaliku raseduse üle. Loo pealkirjaks on pandud: "Kas võimalik beebikaader? Palja Porgandi kõht naeratab ümara pununa!"

Artiklis kirjutatakse ka järgmist: "Fitnessitar Paljas Porgand ehk Merilin Taimre on hetkel oma kallima Uku Suvistega Kreetal puhkamas ning tema rannakaadritest jäi silma asjaolu, et muidu lihastes ja treenitud neiu kõhust on saanud ümar armas punu!"

Samuti kirjutas kõmuportaal sellest, kuidas Taimre on hakanud postitantsijaks. Sellel väitel puudus alus. Elu24 oli omavoliliselt toimetanud sotsiaalmeediasse postitatud fotot nõnda, et tekiks mulje, nagu naine ripuks posti otsas.

Merilin Taimre oli kõmuportaali kohatutest spekulatsioonidest niivõrd häiritud, et otsustas anda sisse kaebuse Pressinõukogusse. Kaebuses leiab Taimre, et teda on alusetult solvatud ning tema mainet rikutud.

"Elu24 on silma hakanud ebameeldivate ja eksitavate artiklitega minu kohta. Lasknud esimesed silme alt mööda, siis viimase ja kõige labasema ning otseselt eksitava suunitlusega artikkel pani mind tegutsema. Olles juurataustaga, ei kannata ma ebaõiglust ning usun, et alusetult maine kahjustamine just seda on," sõnas Taimre Publikule.

"Lugesin läbi pressinõukogu eetikakoodeksi ning Elu24 toimetuse käitumisviis on otseses vastuolus selle neljandale üldisele põhimõttele, mille kohaselt ajakirjanik vastutab oma sõnade ja loomingu eest. Ajakirjandusorganisatsioon kannab hoolt selle eest, et ei ilmuks ebatäpne, moonutatud või eksitav informatsioon. Kuna varasemalt pole mul peatoimetajalt vastuse saamine õnnestunud, siis pöördusin seekord otse pressinõukogu poole, kes peaks sellised juhtumid suutma õiglaselt ja erapooletult lahendada," seletas ta.

Pressinõukogu on ajakirjanduse eneseregulatsiooni organ, mis pakub lugejatele, kuulajatele ja vaatajatele võimaluse leida meediaga vastuollu sattunult kohtuväliseid lahendusi. Pressinõukogu arutab kaebusi, mis laekuvad lugejatelt ajakirjanduses ilmunud materjalide kohta.