Hiljuti filmiti Tallinnas Venemaa telekanali RTR põnevussarja «Kobra» järjekordset osa, kus LEMBIT ULFSAKil on kandev roll.

Kunagises N Liidus kõrgelt kodeeritud näitleja Lembit Ulfsak (55) peibutab endiselt Vene filmilavastajaid. Möödunud nädalal filmiti Tallinnas Venemaa telekanali RTR põnevussarja «Kobra» järjekordset osa, kus Ulfsaki kõrval lõid Eesti näitlejatest kaasa veel Dajan Ahmet ning Toomas Krall. 

«Kobra» seeria alapealkirjaga «Kiirrong number 34» on mõtteline järg filmile «Must veri», mis samuti Eestis üles võetud. Viimases maffiabossi kehastanud Ulfsak kaasati ka nüüd, Dajan Ahmet aga mängib tšetšeeni terroristi Zakiri, kes lõpuks ära tapetakse.
Filmi sündmused leiavad aset Tallinna–Moskva rongis, mille tšetšeeni maffia hõivata kavatseb — rongis on ka õhkimisvalmis pomm. Kralli kehastataval transvestiidil nimega Elvira on oluline roll rahva päästmisel. Ta laenab bandiitide eest põgenevale ajakirjanikuneiule — kes hiljem koos kangelasest eriagendiga pommi kahjutuks teeb — oma rõivad ja identiteedi, loobudes seega transvestiitideshow’st, kuhu algselt teel oli.
««Kiirrong number 34» nimelist osa taheti filmida välismaal,» teab Toomas Krall, «ja leiti, et Eesti annab mõõdu välja.»