Kui te arvate, et Tanel Padar (33) hullutas Üllar Jörbergina publikut ainult saate «Su nägu kõlab tuttavalt» finaalis laval, siis väiksem seltskond pühandatuid tunnistas Padari Jörpa show`d ka lava taga! Küll kosserdas liba-Jörberg seal ringi, jalg ämbris, küll võttis istet hapra noore daami seljas... Muahh – justkui i-le täpi pani Taneli kõdine vuntssuudlus oma pruudi Kristel Mardisooga! 

«See oli naljakas, mitte mõnitav ega solvav! Paroodia peabki selline olema,» kiidab maestro Üllar Jörberg (72) Tanelit selle eest, mida ekraanil näha sai. Üllar vaatas näosaate finaali abikaasa Estriga kodus ja oli meeldivalt üllatunud, kui ühel hetkel Heli Läätseks maskeerunud Evelin Võigemast ja tema nahka pugenud Padar duetiga «Kaelakee hääl» lava vallutasid. Erinevalt negatiivsetest kommentaaridest ja õhku visatud küsimusest, kas Padar Jörbergile mitte liiga ei teinud, leiab Üllar, et  Tanel sai suurepäraselt hakkama: «Ma pean panema kümnest kümme punkti. Padari kohta ütlen ainult kiidusõnu. Väga andekas inimene. Üldse paljudes meie lauljates tuli nüüd välja, mis neis on!»
Üllar leiab, et viriseda võib alati, aga tegelikult on õiged need Mart Sanderi sõnad, et pigem tasub olla tänulik, kui inimesed sind kas või seeläbi mäletavad ja meeles hoiavad. Muide, kogu riukalik idee, alates duetist Lääts-Jörberg kuni laulu «Kaelakee hääl» valikuni välja, pärines just Sanderilt!
Padar ja Jörberg pole omavahel kokku puutunud, üks elab Tallinnas, teine Tartus. «Jah, nii see elu on,» mõtiskleb Jörpa. Aga äkki on viimane aeg ette võtta üks ühine suvetuur – «Vallatud Jörpad»?!