Publik reastas viis kõige kaunimat kuulsat naist, kes nii mehi kui naisi võrselt armastada oskavad ja mõlemaga ka lähedastes suhetes olnud on!

Kuulsus ja armastus ei küsi sugu!

Megan Fox
“Ma ei kahtle oma biseksuaalsuses absoluutselt," ütles Fox ajakirjale Esquire aastal 2011.

Kuigi ta on nüüd abielus Brian Austin Greeniga ning sai paar nädalat tagasi ka temaga lapse, on tal alati olnud tunded ka naiste vastu.

Megan Fox, maailma seksikaima naise tiitli korduvalt võitnud daam on tunnistanud, et ta on hermafrodiit. "Ma arvan, et kõik inimesed on sündinud võimega armastada mõlemat sugupoolt. Ma mõtlen, et näeksin end ka suhtes naisega."

Angelina Jolie
"Üllatusin, kui avastasin end tundmas tundeid naiste vastu, mis mul on varem olnud meeste vastu, tahtmas teda suudelda ning katsuda," tunnistas Jolie aastal 2003.

See pole kunagi olnud saladus: pärast lahkuminekut esimesest abikaasast Jonny Lee Millerist oli tal suhe modelli Jenny Shimizga. 1997. aastal ütles ta ajakirjale Girlfriends: "Ma oleks ilmselt temaga abiellunud, kui ma ei oleks oma abikaasaga seda teinud. Ma armusin Jennysse esimesel hetkel, mil teda nägin."

Portia De Rossi

"Mind hävitas mõte, et pean midagi sellist varjama. Ma olin alati armastanud mehi - siiani armastan - ja lihtsalt nagu eeldasin, et olen hetero. Ma arvan, et kõik eeldavad, et on hetero. Mind pani mõtlema, et mina ei ole, kui mul tekkisid tugevad tunded oma parimate sõprade vastu," tunnistas ta Oprah'le aastal 2010.

2008. aastal abiellus ta populaarse talkshowjuhi Ellen DeGeneresiga ning nad mõlemad on aktiivsed geiõiguste eest võitlejad.

Lindsay Lohan

On teada, et Lindsay on hullanud kaunitaridega nagu Courtenay Semel, Vanessa Minnillo ning Paris Hilton. Ainus suhe naisega, mida ta aga kinnitanud on, ja tõdenud et see oli pikaajaline, oli DJ Samantha Ronsoniga. Nad läksid lahku aastal 2009.

Cynthya Nixon

"Seksis ja linnas" juba jõulist juuraemandat mänginud Nixon on samuti biseksuaal. "Olen olnud hetero ja olen olnud gei, mulle meeldib gei rohkem," on ta öelnud sellest teemast rääkides. 8 aastat tagasi tuli tema ellu Christine Marinoni, kellega ta selle aasta maikuus ka abiellus. Eelmise aasta veebruaris sünnitas Marinoni nende perekonda ka pisipoja.

Vaata ja mõtle, kas kujutled neid pigem naise või mehega?