Juba pühapäeval silkas Luule aga Viljandis bussi peale, et taas sarja "Õnne 13" võttele jõuda. "Kes seda ette teadis, et auhinna saan! Eks plaanid ole teatris tehtud ju ammuilma. Aga iga tunnustus ongi üllatus! Eriti siis, kui sul on kõrval säärased nominendid nagu seekord," rääkis Luule Õhtulehele.

Armastatud näitlejanna tänas pikas südamlikus Facebooki postituses ka kõiki neid, kes teda aastate jooksul on toetanud. "Endiselt ei jõua kohale. Endiselt olen segaduses. Kallid inimesed, ma armastan teid! Aastal 1993 helistas mulle Tõnis Kask ja ütles: "Lull, ma siin teen üht väikest teleprojekti, äkki saad tulla? Tule tee üks suts, filmime paar episoodi."," kirjutas Luule.

"Kuid see roll, mis on kestnud nüüdseks juba enam kui 25 aastat, poleks saanud sündida, kui poleks televaatajaid, kes igal laupäeval mulle televiisori kaudu Õnne tänavale seltsi tulevad. Seda rolli ei oleks, kui mu ümber poleks igapäevaselt häid inimesi, kolleege koduteatrist Ugala, lähedasi sõpru, ja kui poleks mu lapsi ja lapselapsi! Mu pereks on kõik need sajad tuhanded televaatajad – viimane kui üks. Ja mu pere on samas imeväike – Kaja ja Johannes ja mu lapselapsed. Selle auhinna pühendan kõigile teile," lisas ta.

Loe postitust täismahus allpool!