Ulrika läks ilulõikusele, sest mitu rasedust ja laste kasvatamine tegid ta kehaga oma töö. "Ma pole 41 aasta jooksul end paremini tundnud - see muutis mu elu," ei kahetse ta operatsiooni, mille käigus ta rindu tõsteti ja vähendati.

Kui Ulrikat koolitüdrukuna väikeste rindade pärast pidevalt narriti, siis 20aastaselt kaalus juurde võttes kasvasid ka ta rinnad - aasta hiljem kandis Ulrika juba D-korvi ning pärast esimese lapse sündi ostis ta juba G-korviga rinnahoidjaid.

Rindade kasv aga ei peatunud. Kui naine oli ka järgmised kolm last ilmale toonud, oli tema rinnaümbermõõt veelgi suurenenud - 34I. "Ütlesin Brianile, et peagi tuleb tal mu rinnavähendusoperatsioon kinni maksta," räägib Jonsson, kuidas ta oma abikaasa Brian Monet' fakti ette pani.

"Olin oma rindade pärast aastaid õnnetu," lisab ta Hello!-le. "Kui sa oled suurte rindadega blond, siis mehed kaugemale ei näe."

"Kui pärast operatsiooni sidemed eemaldati, olin eufoorias! Mu rinnad olid vormis! Varem oleksid nad mööda kõhtu loperdanud. Mul oleks nagu 16aastase rinnad," rõõmustab Ulrika, kes lasi ühtlasi ka kätelt liigse rasva eemaldada.

Fotosid Ulrikast enne ja pärast operatsiooni vaata SIIT!