«Usun, et tõeliselt hakkan kodu nautima, kui mul on perekond - naine ja lapsed. Veedaksin palju rohkem aega kodus. Praegu aga... pole eriti uhke nautida üksinda õhtusööki, isegi kui kodu on uhke,» tõdeb ärimees Roberto de Silvestri.

Monaco prints Albert imetles mullu vaadet Tallinna vanalinnale, kiigates välja sõbramees Roberto (33) Vene tänava uhke korteri magamistoa aknast. Heameelest rõkatas ta: «Ohhoo, seal on ju Olde Hansa restoran, kus me eelmine kord käisime!»
Et kõik on vanalinnas elades käe-jala juures, läksid nad ööklubisse jalgsi. Printsi nõudmisel. «Panin ette, et sõidame autoga, aga Albert ajas vastu - ei, ei, tema eelistab tänaval kõndides linnaga tutvuda. See oli väga naljakas, kuidas me turvameeste saatel sinna siis jalutasime...» räägib Roberto naerdes. «Nii vahva, et kui Monte Carlos on paljudel inimestel eputav ellusuhtumine, siis tema on prints ja täiesti vastand - väga lihtne inimene! Hea inimene, kes on kõigiga sõbralik,» kiidab Roberto, kelle sõprus Albertiga võrsus palju aastaid tagasi lastefondi toetajate ridadest.
PRIIVATPEOD JA ISIKLIK KOKK
Sõpradele korraldab Roberto oma korteris pidusid. Korra kuus tuleb ta paariks päevaks kuni nädalaks Tallinna äriasju ajama ning proovib siis üheks õhtuks kokku kutsuda 40-50pealise pundi headest tuttavatest. Et allkorrusel on ainult Iiri saatkond, kus öösel kedagi ei viibi, ei tõuse väiksest lärmist tüli.
Peo alguseks organiseerib Roberto korteris õhtusöögi. Köögis ta ise kätt külge ei pane - üksi olles käib väljas söömas ja koosviibimiste tarvis tuleb koju vaaritama kokk Carlos, kes räägib nii eesti, vene, inglise kui ka prantsuse keelt. Pidude ettevalmistamisel paneb õla alla ka Roberto elamist korras hoidev majapidajanna.
Pikemalt loe kevadisest Kroonika kodu-erist...