"Nii palju kui on inimesi, on ka muresid või lausa rohkem. Seni on olnud mu sõprade ning tuttavate tagasiside mu ennustustesse ääretult positiivne ning see on neid väga aidanud, andnud kas hingerahu, julguse edasi liikuda või aidanud otsust langetada. Seega otsustasin, et püüan aidata veelgi rohkem inimesi," teatab Helen sotsiaalmeediasse läkitatud postituses. "Kirjuta oma mure korral, lepime kokku kohtumise aja ning võta kaasa oma spetsiifiline küsimus, millele vastust soovid tarokaartidelt."

Kevadel oma veebikanali Melu.tv avanud staarblogija Mallukas teeb peagi kahtlasevõitu esoteerikasaadete poolest hiilgavale Tallinna Televisioonile ära — portaaliperenaine lõi käed TV3 tõsielusaadetest “Abielus esimesest silmapilgust” ning hiljuti “Prooviabielust” tuntud Helen Kõppiga, kes värskes veebikanalis terve maikuu jooksul tarokaardiennustusi viljeles.

Helen avastas oma esoteerilised võimed juba lapsepõlves, ent toona ei saanud ta arugi, et võiks teistest kuidagi erilisem olla: “Ma ise hakkasin seda võimet vahepeal kartma, sest ma ei tahtnud osasid asju ette näha,” seletas Helen, kes oskab enda sõnul inimesi nii-öelda lugeda ja näha ette nende tulevikku.