Kui kuninganna Elizabeth II ilmub rahva ette, tulevad tema kostüümid alati üllatusena. Kunagi ei tea, kas kuninganna on otsustanud tibukollase kostüümi või tumeroosa mantli kasuks. Kuid ühes võib olla kindel: kuninganna käekotid on enamasti firmalt Launer.

Launeri looming on kallis - kõige odavam kott maksab ca 700 eur ja kõige kallim käekott 22 500 naela. Käekoti maksumus sõltub nii materjalist kui suurusest.

Esimest korda kandis kuninganna Launeri kotti aastal 1968 ja sellest ajast on ta sellele firmale truuks jäänud. Kuningannal on Launeri käekotte läbi aastate olnud enam kui 200, mis teeb tema kogu erakordselt hinnaliseks.

Tõsi, ta ei telli iga sündmuse puhuks endale uut kotti, vaid laseb vanu kohendada ja kui kotil on mõni väike viga, siis parandatakse see lihtsalt ära. Kuninganna lemmikuim käekott on sarjast Traviata ja selle hind on 1650 eur.

Lisaks on tema käevangus nähtud erinevaid versioone kollektsioonist Adagio, hind 1400 eur, samuti Bellini sarja kotti, mille eest tuleb välja käia 1350 eur. Aegajalt näeb ka käekotti nimega Royale, mille hinnaks 1650 eur. 800 naela maksnud kreemikat Lulu nimelist käekotti kandis Elizabeth II prints Williami ja Catherine`i pulmas. Arvatakse, et kuninganna käekotid on kokku läinud maksma 300 000 - 320 000 eurot. Kuid ei tasu unustada, et kõik, mis on kuninganna käevangus olnud, muutub hindamatuks. Kollaaži erinevatest Launeri käekottidest, mida eelistab ka kuninganna Elizabeth II, vaata SIIT.