Kitty viimane trikk on see, et ta poseeris vastu oma isa tahtmist ajakirja Tatler esikaanel. Artikkel on juba kelmika pealkirjaga "Hello Kitty!" ja fotod leedi Kitty Spencerist on meelad. Pole ime, et isa Charles Spencer pole oma tütre elu ja tegemistega rahul. Daily Mail vahendab, et Kitty armastab Euroopa pealinnades koos õdedega pidutsemas käia ja on oodatud külaline igas kuumas ööklubis.

Kitty Spenceri Instagram on omaette tase. See, kes soovib vormika blondiini puhkusepilte sirvida, ei pea absoluutselt pettuma. Peolembene leedi Kitty täidab kõik ootused - talle meeldib bikiinides poseerida ja jäädvustada Instagramis oma sügavat dekolteed, kuhu kogu maailm võib pilgu heita.

Kitty ja tema kaks rabavat õde jäid esimest korda rahvusvaheliste kaamerate ette aastal 2011, kui nad viibisid prints Williami ja Kate’i pulmas. Sarnaselt oma kaunile kadunud tädi Dianale, on ka Kittyt õnnistatud blondide juuste ja siniste silmadega. Kui Tatleri ajakirjanik mainis Kittyle, et too meenutab Dianat, pani see noore siniverelise punastama. "Taevas küll, kui te seda tõesti mõtlete, siis ma olen küll õnnelik!" kostis ta.

Kõmumeedia on kindlasti väga õnnelik - printsess Diana seksikas vennatütar Kitty ja tema kaks nooremat õde on tõeliselt magusad palad, kellest hakata lugusid vorpima.

A photo posted by Kitty Spencer (@kitty.spencer) on Oct 29, 2015 at 9:56am PDT