Tehnikavidinad on üldjuhul toredad abimehed, kuid vahel võivad need tekitada ka tõelist peavalu. Tõsi, süü tuleb veeretada siiski enda kaela, kui delikaatne pilt või sõnum on rutakalt teele saadetud valele inimesele. Naljakaid juhtumeid on olnud ka meie kuulsustel.

Saatis sõbrannale mõeldud sõnumi oma silmarõõmule

Seltskonnakaunitar Kristel Mardisoo: „Mulle meenub üks naljakas seik, kui pidin helistama ühele sõbrannale, kelle numbrit mul mingil põhjusel telefonis ei olnud. Sain selle, kuid inimene, kes numbri andis, ütles viimase numbri valesti. Helistasin ja hakkasin oma jutuga kohe pihta. See võõras naine, kes oli toru otsas, oli ikka väga ehmunud – ta oli väga vaikne ja vaoshoitud. Mõtlesin endamisi, et miks ta küll selline on. Siis ütles ta, et helistan vist valele numbrile, ja no siis oli minu kord ehmuda. Sain aru, et vist ongi tõesti vale inimene. Panin telefoni ära, kuid helistasin hiljem tagasi ja vabandasin.

Milliseid piinlikke apsakaid on sõnumeid saates teinud Mihkel Raud, Laine Randjärv ja teised kuulsused, seda uudista värskest Kroonikast!

Jaga
Kommentaarid