1. Rihanna õnnetus liiga paljastava trikooga

Rihanna oli Šotimaal esinedes teinud liiga hoogsaid tantsuliigutusi, mistõttu paljastus lauljannal väga intiimne kehaosa. Loo õppetund on ehk see, et ära kanna esinedes väikest trikoolaadset asja?

"Ma mõtlesin juba enne esinemist, kas ehk esinemiskostüüm napiks ei jää ja paraku jäi. Mis siin ikka piinlikust tunda. Ma parem naeran selle õnnetuse üle," kommeneeris Rihanna ise olukorda.

Pilti Rihanna äpardusest näeb SIIT. Kui silmanägemine halb, saab lähemalt uurida SIIT.

2. Kes jõuaks kokku lugeda, mitu korda Lindsay Lohan enda kehaosi välgutanud on?

Keskmiselt kord kuus jõuab meediasse mõni pilt, kus purjakil Lindsay ronib autost välja paljastades enda jalgevahe, või tõmbab kogemata enda kleidi alla, paljastades enda rinnapartii. Sellel enesepaljastusel oli vahepeal muidugi paus sees - siis kui Lohan kodus vanglakaristus kandis. Sellest hoolimata on just sellel neiul õnnestunud ennast fotograafidele paljastada rohkem kui ükskõik milline teine kuulsus.

Lohani äpardust autost välja astudes, saab näha SIIT. Paneme siia blurritud verisooni, sest uskuge - te ei taha töötlemata versiooni näha!

Lindsay poseerimist liiga laia dekolteeosaga kleidis, saab näha SIIT!

Lohan küll lõkerdab vallatult kui vesi ta bikiinide ülemise poole kaasa viib, kuid tegelikult pole põhjust enam häbeneda. Terve maailm on ta rindu vähemalt 20 korda näinud. Vaata üle SIIT!

3. Jordani rinnad lihtsalt ei mahu ta kleiti!

Jordan ehk Katie Price käis maailmale tutvustamas enda raamatut, kui ta kogemata fotograafidele poseerides käed liiga kõrgele tõstis ja ühe oma rinna pealtvaatajatele paljastas.  Kuigi Jordan ei häbene ka muidu oma keha näidata, juhtus see siiski tookord kogemata.

Vaata pilti SIIT!

4. Geri Halliwell välgutas tagumikku

Kuigi lauljanna Geri Halliwell ei ole just tihti ennast paljastanud, siis seda suurem oli ta häbi avastada, et pildid ta tagumikust on üle Interneti laiali.

Nimelt oli endine Spice Girli laulja punasel vaibal kui ta võttis osa British Children's Awards Show'st Inglismaal. Kahjuks puhus tuuleiilike paar volangi ta kleidilt eest ja nõnda saigi Geri tagumine pool kogu tähelepanu osaliseks.

Vaata pilti äpardusest SIIT!

5. Janet Jacksoni kuulus rinnavälgutamine Super Bowlil

2004. aastal esinesid Super Bowlil koos Janet Jackson ja laulja Justin Timberlake. Ilmselt läks Justin oma esinemisega veidike hoogu, sest tõmbas naisel lihtsalt rinna paljaks. Loomulikult tuli sellest üüratu skandaal.

Vaata legendaarset pilti SIIT! PS! Pööra tähelepanu ka Justini shokeeritud ilmele.

6. Mischa Bartoni rinnateip ei olnud piisavalt korralikult kinnitatud

2007. aastal käis sarjast O.C kuulsaks saanud Mischa Barton Londonis linnapeal ilma rinnahoidjata. Kuigi neiu oli ennast varustanud ka rinnateibiga ja pluusi hoolikalt selga teipinud, vedas see siiski Mischat alt ja paljastas ta vasaku rinna.

Pilti kiika SIIT!

7. Paris Hiltoni õnnetus ekstreemselt napis kostüümis

Ka Paris Hilton kuulub Lindsay Lohaniga ühte patta - ka see nooruke neiu on ennast paljastanud rohkem kui kätel sõrmi on. Siinkohal toome teieni mõned meeldejäävamad seigad:

Huvitav kuidas küll võib juhtuda, et pluus alla vajub? Ometi oli Parisel NII palju riideid seljas... Tegelikult käis Paris peol eksteemselt napis indiaanineiukostüümis. Paraku ei mahtunud sinna isegi ta rinnad korralikult ära. Pilti kae SIIT!

Ja veel üks tore foto, kuidas purjus Paris on unustanud kui lühike ta kleit täpselt on... Vaata SIIT!