Urmas Ott: "Mulle tundub, et kirjutava ajakirjanduse fantaasiavaesuse produkt on nimetada staarideks kõiki, kes televisioonis esinevad ja oma nägu ekraanil näitavad. Ei, mu armsad, staarid, need on üksikud ja äravalitud inimesed.

Kõik need, kes näitavad oma nägu ekraanil, ei ole kaugeltki staarid ja ei saa mitte iialgi staarideks! Staar on absoluutselt eristaatus! See on inimene, kes on välja võidelnud kas oma isikliku tööga või asjaolude juhusliku kokkulangemisega eristaatuse.

Ma võiksin Eesti televisioonimaastikul staariks nimetada kahte-kolme inimest, seejuures teatud reservatsioonidega. Ameerikas on ühel kanalil võib-olla 700 inimest, kes teevad pidevalt saateid, aga staariks ainult on saanud ainult Walters. Staariks on saanud King, staariks on saanud Windfrey, staariks on saanud Ott. Ma absoluutselt ei häbene seda.

See on täiesti selge, et minu staatus on eriline, mind ei saa teistega antud juhul võrrelda. Mul ei ole mõtet siin lolli mängida. Loomulikult ma tean oma hinda ja ma tean, et mu hind on väga kõrge."

„Persona“, 1995

Milliseid staarile kohaseid õpetussõnu jagas Urmas Ott omal ajal Kersnale, saad vaadata siit: