Juku-Kalle Raid küsis Urve Palolt: "Urve, kuulasin sinu küllaltki segast juttu raamatupidajatest, mis muutus väga käbedalt finantsjuhtidest, mida teil on jalaga segada. Mulle meenus laste kirjandusklassik Astrid Lindgren, kellel on sihukene tegelane, nagu Karlsson katuselt. Ja Karlsson nõudis Majasokult teatavasti tuleneelajate lapsukeste nimekirja. Majasokk seda nimekirja ei andnud. Proovime, äkki läheb sul paremini. Ütle nüüd mulle otse puldist, kes on teil need võimekad finantstegelased, kes viivitamatult ka raha leiavad? Tänan!"

Urve Palo teatas seepeale: "Mulle jäi see Karlssoni jutt segaseks jälle sellepärast, et mul on see raamat nüüd lugemata, tütar veel Karlssonit ei taha, me loeme Pipit hetkel. Aga seetõttu, kuna see jutt jäi nii segaseks, siis ma parem jätan sellele vastamata. Aitäh!"

Juku-Kalle Raid ei jäänud aga Urve Palo vastusega rahule: "Urve, kurb, et sulle küsimus jäi segaseks! Aga et minule ei jääks jälle sinu jutt uduseks, siis ole hea, kui sa raamatuid ei loe parasjagu, siis vasta mulle sealt puldist: kes on need võimekad finantsjuhid teil sotsiaaldemokraatidest, kelle peale me loota võime? Äkki paneb need nimed kohe kõrva taha ka ajakirjandus ja me saame kõik nende poole pöörduda kollektiivselt."

Palo pani diskussioonile lõpuks punti: "Juku-Kalle, tundub, et sina oled ainult Karlssoni läbi lugenud, kui sa teisi raamatuid üldse ei tunne, et sa arvad, et ainult seda loetakse. Aga ma olen rohkem lugenud kui Pipit, aga Karlsson on mul veel lugemata. See on mul järgmine teema, võime kohvikus jätkata sellel teemal. "