Tiffany Haddish rääkis endise korvpalluri Carmelo Anthony taskuhäälingus, et tema sõbrad ja pereliikmed on juba pikalt tema käest küsinud, miks naine juba enda pere ei loo. Haddish on toonud neile erinevaid põhjuseid, alates karjääri paikasaamisest kuni teatud rahareservi loomiseni, vahendas Too Fab.

Reaalsus, nagu ta tunnistab, on midagi muud ja palju-palju traagilisem.

"Ma ei tahaks sünnitada kedagi, kes näeb minumoodi välja, teades, et teda hakatakse jahtima ja tapma. Nagu, miks ma peaksin kellegi midagi sellist läbi elama panema?" rääkis Tiffany Haddish.

Pärast George Floydi surma maikuu lõpus hakkasid USAs massirahutused ja protestid, kus Black Lives Matter hakkas nõudma muutust ühiskonnas ja võrdsemat kohtlemist politsei poolt. Ameerika Ühendriikides on suureks probleemiks paljude politseinike liiga suur agarus päästikule vajutada, kui nad puutuvad töö käigus kokku mustanahalistega.

"Valgenahalised ei pea selle peale mõtlema," ütles Haddish. "On aeg sellest rääkida ja me peame kogukonnana kokku tulema ning ühiselt töötama. Ja isegi, kui me ei nõustu kõiges, siis me peame leidma need teemad, milles me aga nõustume ja ühiselt inimestena edasi liikuma," lisas näitlejanna, kes elas karjääri alguses väga pikalt ka tänaval.