Pärast gümnaasiumi lõpetamist USAsse kolinud ja näitlejaks saada tahtnud Mareli ütleb värskes usutluses, et 48-aastane Avenatti keelas tal töötamast ettekandjana. "Ta küsis minult, et kas ma tean, kellega ma suhtes olen? Ma ütlesin, et sinuga olen. Selle peale küsis ta, kuidas saab tulevane esimene leedi olla ettekandja?" kirjeldab Mareli üht vestlust oma endise poiss-sõbraga, kes oli neiu sõnul täiesti kindel, et temast saab järgmistel valmistel Trumpi peamine konkurent.

Miniutti lisas, et suhte algus oli väga roosiline ning rikas vanem kavaler tegi talle reise välja, ta sai lennata eralennukiga ning Avenatti hoolitses ka tema elamise eest. Ta aitas noorel eestlannal ka oma endisest abikaasast lahutada.

Kuid siis hakkasid asjad minema allamäge. "Lõpuks hakkasin ma juba endas kahtlema ja minu enesekindlus kannatas, sest ta oli nii kontrolliv," ütles Mareli ning lisas, et nende voodielu polnud ka suurem asi. "See oli nagu süüa soolaküpsiseid. Sa tegelt ei taha neid süüa aga kui arst ütleb, et sa pead, siis sa teed seda."

Avalmeelses intervjuus avalikustab 25-aastane neiu ka seda, et vanemal väljavalitul olid probleemid magamistoas. "Ta hakkas siis vabandama, et probleem on temas, mitte minus. Ma nägin, et tal on stressirohke elu, seetõttu ma varjasin ka oma pettumust."

Novembris lahvatas paari vahel aga tüli ning Avenatti muutus vägivaldseks. Mees viskas Mareli vaid aluspesu väel kodust välja, kuid hiljem mõistis eestlanna, et Avenatti oli talle rääkinud palju valesid.

Näiteks väitis Avenatti, et ta on lahutatud ning tal on kaks tütart. Hiljem selgus, et tal on ka väike poeg teise naisega, kellega ta oli Mareliga kohtudes veel abielus. "Ma ei mõistnud, miks ta valetas selle kohta, sest ma olin ju kohtunud ta kahe tütrega?"