Kohvik Moskva turundusjuhi Liis Lassi sõnul ei kohutanud teda sõbranna sünnituse juures olek üleüldse. „See mõte, et olen Triinu sünnituse juures ja näen, kuidas tervitab maailma uus väike kodanik, ei kohutanud mind karvavõrdki,” tunnistab kaunitar

Alles hiljuti käis meediast läbi teema, et Liis Lass pühib Eestimaa tolmu jalgadelt ja põrutab Taisse, kus teda ootab tema kallim, Terminaatori kitaarigeenius ja helilooja Elmar Liitmaa.

„Pidin Taisse sõitma, kuid kaotasin piletid ja jäin lennust maha. Mõtlesin, et ainuke hea asi mitte minemise juures on see, et siis saan olla Triinu sünnituse juures. Paraku sain teada, et Elmar oli Tais jalga vigastanud ja otsustasin reisi uuesti ette võtta,” jutustab Lass.

Liis lootis südamest, et sünnitus viibib ja ta jõuab Taist tagasi, aga loodus teadis paremini. Niimoodi oligi neiu mitmetunnise vahega ühelpool telefoni Phuketis ja teiselpool Triinu keskhaiglas Tallinnas.

„Kokkuvõttes oli elamus sama. Olen endiselt siin kaugel, aga tunnen samasugust rõõmu. Tean ka, et mu sõbranna Triinu teab, et ükskõik kus ma ka ei ole, ma olen olemas!”