"Ma ei lase kellelgi endale öelda, et mul ei tohi päevad olla, kui ma parasjagu tööd teen. See on täiesti vastuvõetamatu," skandeeris Rachel NY Postile antud intervjuus.

Racheli esindaja Erika Seifred sõnas, et 15. aprillil toimunud üritusel teatati Rachelile, et ta peab keset üritust asjad pakkima ja lahkuma.

Rachel oli parasjagu tegemas promotööd, tervitas külalisi ja oli juba kolm tundi tööpostil olnud, kuniks tal lõpuks lubati tualetti minna. Paraku ei jõudnud Rachel hügieenivahendeid piisavalt õigel hetkel vahetada ning seetõttu määris Hyundai poolt antud vormiriietuse.

Rachelile ei pakutud vahetusriideid, vaid saadeti hoopis koju. Sellega noor naine aga nõus ei olnud, sest palka maksti talle tunni alusel ja tegelikkuses ei takistanud teda miski töötamast peale riietevahetuse.

Seejärel teatas Racheli esindaja naisele, et Hyundai võttis nendega ühendust ning ei taha enam Rachelit enda kampiaaniasse kaasa lööma.

"Ma ei ole robot! Tualeti kasutamine on täiesti elementaarne, eriti, kui naisel on parasjagu menstruatsioon. Nad lihtsalt käitusid minuga ebainimlikult. Ma ei luba end häbistada loomuliku kehatalituse tõttu," ei varja Rachel oma pahameelt.

Rachel pidi esialgu teenima promotööga 5000 dollarit, ent väidab hetkel, et ei ole tehtu töö eest sentigi saanud. Hyundai esindajad olukorda pikemalt ei kommenteeri. Teatati vaid, et kaebusega tegeletakse ja uuritakse situatsiooni tegelikku kulgu.