Brad Pitt kulutas 385 000 dollarit septembris Saksa mootorrattale, mis pärit 1942. aastast. Selgub nimelt, et filmi «Fury» võtete ajal avastas ta endas huvi Teise maailmasõja aegse kraami vastu.

Haruldane mootorratas, mille Brad suurte raskustega leidis, osales aktiivselt natside hämarates missioonides Kreekas. Pange tähele – Brad ostis selle Kreekast! Ta päästab ainuisikuliselt Kreeka majandust!
Ratta müüja räägib ajalehele The Mirror, et selliseid mootorrattaid on maailmas ainult viissada, ja et nende hind tõuseb pidevalt. Kallid on ka mootorratta varuosad. Ratta omanik pidi mingi väikese jubina välja vahetama, ja see läks talle maksma 1500 naelsterlingit. Siit võib välja lugeda, et lihtsate kreeklaste olukord ei ole kaugeltki nii hull kui meie oma.
Ärge nüüd arvake, et Brad istub koduses miljöös selle ratta seljas ja teeb natsitervitust, samal ajal kui Angelina Jolie teda oma telefoniga pildistab. Ärge ka arvake, et ta mängib poegade Maddoxi ja Paxiga Teist maailmasõda. Poisid on juba liiga suured, et sõda mängida. Kui Brad tahab Hitleriks kehastuda, peab ta seda tegema kinniste uste taga ja omaette. Mida Angelina sellest arvab, ei saa me ilmselt kunagi teada.