Sel korral saatest kedagi välja ei hääletatud, ka ei tunnistatud kedagi otseselt parimaks. Küll aga sai kõigile selgeks, millist osalejat eriliselt kartma peaks.

Vaid kaks hooaega tagasi pidi Kerro vanduma finaalis alla oma praegusele elukaaslasele Aleksander Šepsile. Tänasest saatest võis aga näha, et Rakvere nõid usub kindlalt oma võitu, seda tõestasid ka tulemused: hoolimata esimeses osas tabanud tagasilöökidele õnnestusid tänased katsed suurepäraselt.

Selgeltnägijasaate teises osas võeti luubi alla ka Marilyni lugu ja erinevus kahe hooaja vahel ei jäänud märkamatuks kellelegi: elevil ja emotsionaalsest nõianeiukesest on sirgunud enesekindel ja jõuline naine, kes pealegi veel vapustavalt kaunis. Marilyni ilu ja müstiline jõud on ka see imago, mida talle saates luuakse. Võib kindlalt väita, et teda saadab teiste sensitiivide aukartus.

Saate lõpprivistuses läks hirmuäratavalt jõuliseks arenenud Marilyn suisa niikaugele, et ütles otsesõnu välja, et teab oma tugevust. Kui tal paluti ennustada, kes on need kolm, kes saavad finaali, nimetas ta vaid kaks nime, andes kindla signaali, et see hooaeg kuulub talle.

"Selgeltnägijate tuleproov" koos Marilyn Kerroga jookseb TV3 eetris esmaspäeviti kell 20.00.