1. Mihkel Raud

Mihkel Raud

Laulja, ajakirjanik ja poliitik Mihkel Raud on sündinud 18. jaanuaril. Täna ütles Raud ERRile, et 50. juubel on talle oluline, sest mäletab täpselt oma isa 50. juubelit ja ei läinud kaua kui on juba ise samas vanuses: "Ma ei julge öelda, et see on tohutu vananemise protsess, kuigi ma ise viskan selle üle aeg-ajalt eneseiroonilist nalja. Ega see 50, mis seal siis nii väga ikka. Esimene tõsine vanus on 70. Sinna on veel natuke aega minna."

2. Üllar Saaremäe

Üllar Saaremäe

Näitleja Üllar Saaremäe on sündinud 23. novembril. Eelmisel aasta ütles Saaremäe väljaandele Virumaa Teataja, et vanusega sünnipäeva tähtsus muutub: "lapsepõlves oli see muidugi maailma tähtsaim päev, kuid mida aeg edasi, seda vähem." Juubeli kohta ütles näitleja, et noorena tundus selline number kohutavalt vana: "Kui praegu vaatan oma sõpru, Tõnis Mägi sai 70 ja Hardi Volmer eelmisel aastal 60, siis see on teine aeg. Lapsepõlves tundus 60, et head aega, praegu kütavad need mehed nii, et maa valge."

3. Jaanus Rohumaa

100 päeva Eesti Vabariigi 100. sünnipäevani

Näitleja Jaanus Rohumaa on sündinud 30. detsembril. Paar aastat tagasi on Rohumaa väljaandele Kirik ja Teoloogia öelnud, et peab õnneks seda, kui inimesed kokku hoiavad: "Õnn on see, mis tekib inimeste vahel, inimestega koos olles, siis kui sa tunned ennast kindlalt, hästi ja turvaliselt, tunned, et sinu kogukond hoiab sind ja sa saad abi ja tuge."

4. Tarvo Krall

TARVO KRALL

Näitleja Tarvo Krall on sündinud 11. aprillil. Eelmisel aastal ütles näitleja Õhtulehele, et teeb kõike pühendunult: "Täna saan aru, et kõike tuleb mõistlikult võtta. Aga kuna ma olen maksimalist, siis teen kõike täiega. Nagu vedur sõidan läbi seina."

5. Marko Reikop

Marko Reikop

Marko Reikop on sündinud 19. juunil. Armastatud saatejuht armastab oma sünnipäevi mööda saata reisides. Oma 48. sünnipäeva veetis Reikop Montenegros ja eelmine aasta Gruusias, eks ole näha, kuhu sünnipäev saatejuhi see aasta viib või tuleb plehku panemise asemel ka vahelduseks üks pidu maha hoopis pidada.

6. Hannes Hermaküla

Tema 12. jaanuaril peetud 50. juubeli puhul ei hakka me rääkima kinkidest ega õnnest. On ju vaatajalegi selge, et seda meest teeb õnnelikuks töö, mida tehes ta ei kohku tagasi millegi ees - vajadusel heidab ka särgi seljast! Juubeli puhul panid kolleegid tema tegemistest ekraanil kokku selle lõbusa klipi: