“Mulle lihtsalt ei meeldi,” tunnistas Williams jalgpalliteemalises vestlussaates “Back of the Net” ning täpsustas, et loobus mobiilsetest sidevahenditest juba enne iPhone’i ajastut. “Mul pole juba alates 2006. aastast telefoni olnud, sest ma saan kõik asjad arvutiga aetud,” selgitas ta. Williams ei kasuta ka sotsiaalmeedia äppe, kuna tal on selle jaoks eraldi palgalised inimesed.

Samasugust nutikaugust on tunnistnud ka Williamsi hea sõber Elton John, kes 2016. aastal nutitelefonide laialdase leviku pihta suisa kriitikanooli pildus. “Siis, kui telefonides polnud kaameraid, võis endale lubada igasugust ülemeelikut käitumist — olen seda palju teinud! Nüüd aga ei saa enam ennast kusagil vabalt tunda, sest igaühel on kaamera. Avalikus ruumis viibimine on muutunud tõeliseks katsumuseks,” kurtis ta.

Noorema põlvkonna staaridest on avalikult nutiseadmed hukka mõistnud näitlejatar Shailene Woodley, kes 2014. aastal kuulutas, et ei kasuta mobiiltelefoni, kuna ühiskonnas pole iial varem säärast kogukonna- ja sõprustunde puudumist eksisteerinud. Filmirežissöör Werner Herzogi rahustab teadmine, et ükski häkker ega vaenulik jõud teda jälitada ei saa. Näitleja Eddie Redmayne võttis aga hiljaaegu kasutusele nuppudega telefoni ja naudib väga, et ta enam pidevalt oma e-postkasti jälgida ei saa.