Star Fmi hommikuprogrammis rääkinud Sepp selgitas, et kuigi ei saa öelda, et endisest kallimast Kelly Kivimaast kõrini oleks saanud, siis oma mõjutused karantiinil siiski olid. "Ma ei oskagi kommenteerida. Ma ütleks, et igasuguseid asju on juhtunud kõikide paaridega tänu sellele koroonale. Kodus peab olema. Ma ei teagi, võib-olla isegi oli sellepärast, et inimestel on vaja ju suhelda ja et oleks vaheldust. Kui sa oled koguaeg ühes asjas kinni, siis võibki juhtuda nõnda, et lõpuks sa plahvatad ja võib juhtuda igasuguseid asju, mida sa tegelikult sisimas ei taha."

Muusik tunnistas, et karantiini ja suhte purunemise tõttu on praegu tema elu kõige keerulisem periood. "Mitte isegi topelt vaid kolmekordselt raske. Kodus istuda üksi ja olla enda mõtetega üksi, see on nagu hämmeldus. Pigem tahaks võtta krossiratta, tõmmata lihtsalt mäkke kuskile ja lihtsalt täiesti lõdvaks ja vabaks."

Muusikaga suudab Sepp siiski ka edasi tegutseda, kuigi peab tunnistama, et praegu sündiv looming on pigem kurva tooniga. "Kirjutan laule, nii palju kui suudan, siis kui on vaja vaheldust, siis tõmban ilusad riided selga ja viin prügi välja," naljatas Sepp. "Karantiinis ei ole ju mitte midagi teha, eriti kui oled enda mõtetega pahuksis, aga üritan hakkama saada, maailma võtta nagu uues alguses."