Uudo Sepp jagas Instagramis fotot, millele kirjutas juurde "haiglast otse Brüsselisse".

"Ma ei saanud enam kuidagi püsti ning mind viidi kiirabiga haiglasse, kus mulle valuvaigisteid süstiti," räägib Uudo Õhtulehele. "Õnneks sain tunnikese enne lendu püsti ning läksin trenniriietega otse lennukile. Üritan reisist kõik võtta, kuigi raskem on," jääb Sepp siiski positiivseks.

Uudo otsustas hiljuti alustada eratreener Janar Sääse käe all enda paremasse vormi viimist. "Treener ise kirjutas mulle tema projekti asjus ja olin koheselt nõus tegema läbi sellist treeningprogrammi. Loodan, et saame teha õiget trenni ja selg alt ei vea," ütles Uudo eelmisel nädalal Kroonikale

Seljavalud on Uudot kimbutanud juba pikemat aega ja seetõttu jäi möödunud sügisel tema jaoks üürikeseks ka kaitseväekohustus. "Mul olid seljaga jamad, kuna seljakott vajutas kuidagi täiesti jamasse olukorda selle selja," tunnistas Uudo suve alguses antud intervjuus.

"Varasemalt on ka sellega probleeme olnud, aga tuleb anda endale piisavalt puhkust, siis saab jälle midagi teha. Seda asja peab ikkagi tundlikult võtma — kui tõesti hakkab valus, siis tuleb veidi tagasi tõmmata ja nii olen ma üritanud ka teha."

Kroonika soovib Uudole kiiret paranemist!