"Praegu ei ole tõesti kinnisvaraprojekti, kus peigmees oleks pank ja mina see õnnetu pruut, kes ei taha ennast kätte anda," muheleb Henrik. "Aga ega ta meeldiv aeg ei ole. Suve elan üle. Kui seis, kus etendusi peale ei tule, peaks kestma üle sügise, pean hakkama siiski vihikut pidama, prioriteete sättima – et kas mul on seda või teist asja ikka nii väga või just praegu vaja."

Henrik ütleb, et mõistagi jäävad praegu ellu leidlikumad. Ka tema otsib võimalusi, kuidas ennast rakendada – TV3 õhtusaates "Duubel" alustas ta oma Maie Põllu tegelaskuju huumori­sketšidega.

"Peab kasutama kõiki võimalusi, mis elektri ja interneti kaudu levivad. Sinna annab ju alati meelelahutust juurde toota – on see siis raadio või telekas," arvab Henrik. "Raskel ajal sünnib nii mõnigi geniaalne idee. Mina olen nõukaaja poiss. Kui isa ostis mulle amatöörfilmi tegemiseks kolm kolmeminutilist filmi, siis kokku üheksa minutit oligi aega filmimiseks. Mitte nagu praegu, et filmi, palju hing ihkab. Vanasti oli ju fotografeerimisega ka nii, et ühes filmirullis oli 36 kaadrit. Tuli ka läbi mõelda, mida pildistad, mida mitte. Hiljuti korrastasin oma digifotopanka ja imestasin, miks küll üht või teist asja olen pildistanud – no milleks… Kustutasin neid üksjagu ära. Praegu on mõneti sama olukord, võimalusi on vähe. Ja nüüd tulebki mõelda läbi, mida sa siis täpsemalt teed."