Nõndaks, kui Kertu Jukkum asus Eesti Meediasse meelelahutusportaalide juhiks ja toonitas, et temast ei saa kindlasti Anu Saagimi niinimetatud mantlipärija, siis võib juhtuda, et hoopis Kati Tootsist saab Elu24 uus glamuuritarist staarreporter.

Toots on varemgi ajakirjanduses kätt proovinud ning töötas 2015. aastal mõned kuud ajakirjas Kroonika. Seejärel suundus ta Buduaari, kus täitis reklaamimüügijuhina.

Kati Toots sai avalikkusele tuntuks niiöelda lindiskandaali tõttu, mil 2004. aastal algatati Jaan Tootsi vastu kriminaalasi ebaseaduslikus jälitustegevuses. Toonane kõrge politseiametnik Jaan Toots paigaldas ärimees Urmas Sõõrumaa korterisse, kus Kati elas, ebaseaduslikult kaamerad. Ikka selleks, et noorel naisel salaja silm peal hoida. Salvestus sisaldas palju intiimseid kaadreid ja skandaal jõudis otsapidi kaitsepolitsei huvialasse.

Samas aga selgus, et Kati ja Jaan Tootsi, kes tollal oli abielus Kersti Tootsiga, vahel oli tegelikult armuafäär.

Kati Tootsil on Jaan Tootsiga 2008. aastal sündinud tütar Karolina. Jaan Tootsi ja Kersti Tootsi abielulahutus jõustus alles kümme aastat pärast afääri avalikuks tulemist, 6. mail 2014. Kati Tootsi kooselu Jaan Tootsiga lõppes sama aasta augustikuus.