Mai Pallingu nime võib näha näiteks Eesti ühe suurima produktsioonifirma Ruut saadete "Eesti otsib superstaari" ja "Suure tähe väike täht" tegijate nimekirjas. Lisaks teletööle, tegutseb alati efektseid rõivaid armastanud Mai Palling ka Iris Janvieri moemajas.

"Elus on ikka vahel niimoodi, et tuleb balansseerida. Et kui midagi tuleb juurde, peab midagi vähem tegema. Tegelikult vaatamata minu kaunitele kostüümidele, ma ei ole üldse edev inimene. Minus ei ole seda ambitsiooni, et ainult kaamera ees olles oleksin ma õnnelik või rahul. Minu suurimad kired ja armastused on lapsed ja muusika ja ma saan neid saateid teha, kus on mõlemad osapooled esindatud," sõnas Mai Palling TV3 Seitsmestele antud intervjuus.

Mai Pallingut tunti kuni "Ringvaatesse" jõudmiseni ansambli "Külalised" solistina. Oma telekarjääri alustas ta 2013. aasta kevadel, mil teda kutsuti "Ringvaatesse" Anu Välba asemel uueks saatejuhiks kandideerima. Tol korral sai saatejuhiks Grete Lõbu, ent Mai hakkas saate stööle reporter-toimetaja ametikohal.