"Täna on mu pere jaoks väga kurb päev! Puhka rahus, isa," kirjutas Alves postituse pealkirja südantlõhestava teate. Muidugi elasid staari kaotusele ka fännid südamest kaasa, vahendab Iltalehti.

Isa surm toob endaga kaasa aga muutusi, mida juba aastaid oodata võis. Nüüd end Jessicaks nimetav inim-Ken on pärit rikkast perekonnast ja tema kogu varanduse väärtuseks on arvutatud umbes 30 miljonit USA dollarit. Seetõttu võib arvata, et isa surm toob endaga kaasa üüratu päranduse, mida mees tõenäoliselt taas iluoperatsioonidele suunab. Lisaks saab Alves iga kuu raha ka oma vanavanemate pärandusest

Alvesi isapoolne perekond on pärit Suurbritanniast, kuid 1940. aastal kolisid nad Brasiiliasse. Varandust hakkasid nad teenima põllumajandusega, millest arenesid välja esmalt väiksed poeg, hiljem aga suured ostukeskused. Samuti on perekond väga edukas ka kinnisvaraäris.

Juba praegu on 37-aastane mees kulutanud iluoperatsioonidele uskumatud summad. Alvesi sõnul on ta kõikide lõikuste eest kokku maksnud peaaegu 800 000 USA dollarit.