Publiku toimetusega ühendust võtnud Galina kurdab, et lisaks võlgadele häiris Mölder ka majarahva rahu. “Ta pidas seal suuri pidusi ja rikkus sellega korteri mööblit lausa nii, et koridorist oli vakstu põrandalt lahti. Naabrite sõnul jooksid tema korterist välja lausa paljad naised ja suitsetati seal kanepit,” räägib ta.

Galinal puuduvat Mölderiga igasugune kontakt ning nüüd otsib naine läbi meedia võimalust, et ligi 10 000 kroonini küündivat võlga mehelt kätte saada.

Kerdo Mölder kinnitab, et elas tõepoolest Õismäe teel asuvas korteris ning probleemid alanud siis, kui Galina ei tahtnud raha pangaarvele saada. “Soovisin üüri eest tasuda ülekandega, mis teatud põhjustel korteri omanikule ei meeldinud,” räägib Mölder.

“Ka ei meeldinud talle see, et palusin kommunaalteenuste arveid paberil näha, sest need summad muutusid järsku utoopiliseks. Galina seda paberil ei toonud ja üürisin endale uue korteri ning lahkusin,” selgitab ta.

Ka pidude pidamises ei näe Kerdo midagi halba. Korterist välja silkavad paljad naised olid Kerdo juures alasti seetõttu, et mees maalis neid. “Minu meelest olid mul kõik paljad naised toas, sest maalisin neid, aga võib-olla tõesti lipsas vahepeal mõni ka koridori ja mis seal salata, olen ju endiselt vallaline ning otsin seda.”

Veel kurtis Galina, et korteris suitsetati ning lõhuti mööblit. “Kanepit on vist iga teine eestlane proovinud, nii ka mina. Mööblit ma ei saanud lõhkuda, sest seda ei olnudki,” räägib mees.

Kerdo lisab, et endiselt telefoninumbrilt teda tõesti enam kätte ei saa. Numbrivahetus ei ole aga tingitud üürimuredest Galinaga. “Telefoninumbri vahetasin põhjusel, et vältida ähvarduskõnesid.”