"Käisin 6. augustil Saksamaal Bremenis nende versioonis talendisaatest "America's Got Talent" - nemad nimetavad seda "Das Supertalent"," räkis 55-aastane Vello saates "Hommik Anuga" oma uuest väljakutsest. "Ma loodan, et Eesti rahvas saab seda ka näha, aga mul läks suurepäraselt."

Pärast möödunud suvel saadud vigastust hoidis Vello madalat profiili, ent juba novembris sai ta Saksamaalt kutse osaleda sealses talendisaates: "Ma võtsin selle väljakutse vastu. Minu enese jaoks on see veel kõige suurem väljakutse olnud - ma tahan olla elus. Paljud inimesed arvavad, et kui sa oled minu vanuses, siis istu kodus ja oota surma.

Bremenis esitas ta sama kava nagu saate "America's Got Talent" esimeses voorus: "Närv oli sees enne, aga minu puhul on see, et kui ma juba lavale astun, siis see lava on minu." Vaher sooritas oma etteaste perfektselt ja pääses edasi järgmisesse vooru.

Akrobaat ning kuulsa Vaherite tsirkusepere isa Vello Vaher võttis 2016. aastal ette teekonna USA suurima talendisaate "America's Got Talent" katsetele ning pani oma toredalt puise eesti aktsendiga kohtunikud esmalt naeru lõkerdama ning hiljem oma erakordse etteastega õhku ahmima. Vello jõudis edasi mitmest katsest, kuid mitte päris lõpuni välja. Toona augustis selgusid Los Angeleses Dolby teatris rahvahääletuse tulemusel maailma suurima talendisaate poolfinalistid, kus aga Eesti akrobaadi Vtähelend paraku ei jätkunud.