Tõeline peoloom Richards tunnistas, et detsember oli üks suur pidu, millega tähistas oma 75. sünnipäeva ja 35. pulma-aastapäeva. Uuel aastal otsustas ta oma eluviise täielikult muuta, vahendab Daily Mail.

Richards on otsustanud loobuda kangest alkoholist ja sigarettidest: "1. jaanuariks oled sa väsinud. Ja see on hea viis uue aasta alustamiseks, eks?! Nüüd ma kuivan!" Richards tunnistab, et kuigi söögi kõrvale veini juua või õhtul mõned õlled teha pole hullu, siis muidu on see kui narkootikum, millega ta enam tegemist ei tee. Samuti lubab rokkar, et kui kedagi baaris näeb ja talle juua pakutakse, ei ütle ta lahkest pakkumisest ära.

Sigaretid oli staarile nii loomulik osa, et ta isegi ei märganud kui uue jälle suule tõstis. Nüüd teavitab ta, et on nende kogust vähendanud: "Ma olen suutnud neid vähendada olulisel määral iga päev ja töötan sellega siiani. Sellepärast, et ma avastasin, et ei vaja neid. See on lihtsalt kasutu harjumus. Aga kuule, kui sa oled 75, on harjumused päris juurdunud."