Justiitsministeeriumi kantsler JÜRI PIHL on leidnud uue südamedaami, ja selleks on tuntud prokurör LAVLY LEPP.

Eesti Sherlock Holmes, justiitsministeeriumi kantsler Jüri Pihl (51) on leidnud uue südamedaami, ja selleks on tuntud prokurör Lavly Lepp (29). Rahvasuu räägib, et suhe on juba sealmaal, kus paar mõtleb abielule.

Pikki aastaid oli Pihli kaaslaseks uurija kaire jaakson, kuid tänaseks on see suhe purunenud. «Ma suhtlen tõesti Lavlyga rohkem kui teistega,» kinnitab ka Pihl, kuid lisab, et naisevõtust ei saa veel rääkida.

«Ma ise ei tea sellest veel midagi, kuigi siit-sealt olen sellest isegi kuulnud,» muigab omakorda Lavly Lepp. «Tema ei ole abielus ja mina ei ole abielus,» selgitab ta samas. «Kas me oleme sellel teemal rääkinud? No ma ei saa sellele vastata «ei» või «jah»... Aga me pole dokumente sisse viinud.»

Lavly tuttavad kiidavad teda taevani. «Ta on väga tragi naine, väga hea suhtleja, tasemel professionaal,» räägib Lavlyt tundev inimene. Lavly kasvatab üksi poega ning Jüri Pihlil on tütar Terje (26). Noore prokuröri protsessidest on enim kajastamist leidnud narkodiilerite Mike Emelai ja Joel de Luna ning mafiooso Toomas Helina juhtumid.