Ülle ja Tõnu Kaljuste 30 aastat kestnud abielu on otsas. Tõnu elus on uus armastus - televisiooni uudisteankur Kadri Hinrikus.

Neli aastat tagasi mängis kaunis ja majesteetlik Ülle Kaljuste (53) monotükki "Minu oivaline lahutus". Kriitikud ja publik olid tema näitlejaandest vaimustunud. Nüüd on vähemalt üks osa tollest tükist Ülle jaoks tõelisuseks muutunud, kirjutab Naisteleht. Dirigent Tõnu Kaljuste (57) südame on vallutanud temast seitseteist aastat noorem ja kolmkümmend sentimeetrit lühem ETV uudisteankur Kadri Hinrikus (40).

Kaljusteid tundvad inimesed liigitasid Tõnu ja Ülle abielu nn. külalisabieluks. Paari tööd ja tegemised viisid neid tihti üksteisest eemale, kuid samas värskendasid suhet. Teatriseinte vahel räägitakse, et lahkuminek Tõnust on Üllele ühelt poolt isegi hästi mõjunud. "Ta on kakskümmend kilo alla võtnud, näeb endisest veel ilusam välja."

Et Kadri ja Tõnu lugu pole enam värske uudis, on telemajaski avalik saladus. Kui pikalt paar koos on elanud, ei oska keegi öelda - Kadri on alati olnud pigem vaoshoitud kui jutukas.