Camilla alkohlilembusest hakati uuesti rääkima möödunud aasta jõulude ajal, kui naine puudus jõululaupäeval Sandringhamis peetud jumalateenistuselt, kus kõik teised kuningliku perekonna liikmed olid kenasti kohal. Paraku jalutas prints Charles kirikusse üksi. Üks kuningaperele lähedal seisev inimene teadis toona lahkelt rääkida, et Camilla oli pühade puhul sõpradega napsi võtnud ja lõpuks oli hertsoginna nii purjus, et pidi avalikest üritustest eemale jääma. Nii Kuninganna Elizabeth II kui ka kuningapere jaoks on jumalateenistustel osalemine alati oluline ja seepärast pandi Camilla puudumist teravalt tähele, vahendab CelebDirtyLaundry.

Kuid see pole ainus kord, kui Camilla kuningliku perekonna üritustelt alkoholi liigse tarbimise tõttu eemale jääb. Mõni aeg tagasi kirjutati, et Kate ja William pole Camillat ja prints Charlesi enam oma lastega seotud üritustele kutsunud. Vanaisa Charles on tõepoolest tunnistanud, et näeb lapselapsi haruharva. Põhjus olla selles, et kui printsess Charlotte ristiti, varastas hilisemal peol show hoopis purjus Camilla, kes oli liiga palju džinni alla kummutanud. Lapse ristsed rikkus lisaks purjutamisele tõik, et Camilla süüdistas külalisi selles, et teda soovitakse kuninglikust perekonnast välja tõrjuda.

Camilla on olnud alati prints Charlesi jaoks see ainuke ja õige, keda mees on pidanud oma hingesugulaseks. Mäletatavasti oli neil kahel suhe enne seda, kui Camilla abiellus Andrew Parker Bowlsiga. Paraku ei takistanud see abielu Camillal õige pea oma suhet jätkama prints Charlesiga. Toona rikkus Camilla meelerahu see, et tema abikaasa Andrew Parker Bowles oli äärmiselt truudusetu abikaasa ja nii leidis ta lohutust prints Charlesi embusest. Nende kahe suhtes oli kolm aastat pausi, kui prints Charles abiellus Diana Spenceriga, kuid mees oli ka abielu ajal Camillast nii sõltuvuses, et pidi temaga päeva jooksul kaks-kolm korda telefonis rääkima, mis ajas noore mõrsja Diana omakorda hulluks. Hiljem nentis Diana, et neid oli selles abielus kolm ja nii jäi pisut kitsaks. Seda enam, et õige pea leidis prints Charles end jälle Camilla kaisust.

Kuidas talub prints Charles Camilla alkoholiprobleeme? Seni on Camilla purjutamistest kirjutanud peamiselt Briti teisejärgulised kõmulehed, kuid väidetavalt on see vaid aja küsimus, mil teema võtavad üles teised väljaanded. Kuningapere delikaatseid probleeme on alati esmalt lahanud kollased tabloidid ja lõpuks on ilmnenud, et lugudel on tõsi taga. Camillat on avalikkus alati vihanud, teda on kutsutud Rotveileriks ja temast, kui abielurikkujast on ilmunud lõputuid karikatuure. Kas raudne Camilla on tõesti murdunud? Seda näitab aeg.