Vaid mõni nädal tagasi ametlikult lahutatud näitleja Jan Uuspõld (38) astub taas uude liitu – ta on juba saatnud sõpradele pulmakutsed, kus seisab, et tema ja Gerli Tiganiku tähtsündmus peetakse maha jaanuaris Indias!

India on Gerli ja Jani meelissihtpunkt olnud juba pikemat aega, vähemalt Jan on sinna korduvalt reisinud.
Nädalapäevad tagasi astus Uuspõld üles oma hea sõbra Magnar Michelsoni uuue agentuuri OnePR peol ja oli väga heas tujus. Kui Magnarilt küsida, on ka tema juba pulmakutse kätte saanud, jääb ta napisõnaliseks ja sõnab alles pärast pikka mõttepausi: «Ma ei tea…» Magnar kinnitab küll seda, et tal on tõesti plaanis sõpradega jaanuaris kolmeks ja pooleks nädalaks Indiasse sõita, et seal tervist koguda.
Jan ise jääb tabamatuks, Jani sõber, Monoteatri direktor Karl Kermes hoiab semu pulmaplaani aga kiivalt enda teada – talle tulevat see üldse üllatusena, et Jan on suur India lemb!
India pulmatseremoonia kestab mitu head tundi. Selle käigus peab püha mees maha jutluse, vehkides samal ajal harjataolise esemega eemale kõik halva! Salmide vahepeal peab paar käima sümboolselt seitse korda ümber altari, muul ajal istutakse vaguralt. Alles siis istutakse mekkima püha einet ja läheb lahti peomürgel, kust võtavad osa kõik sugulased kaugelt ja lähedalt. On see ka Jani ja Gerli pulmapeo stsenaarium?