Publikuga võttis ühendust anonüümseks jääda sooviv neiu, kes viimased paar aastat viibinud välismaal: "Jälgin aeg-ajalt Eesti uudiseid. Täna jäi mul silma uudis Laura Kõrgemäest ja prostitutsiooni skandaalist. TV3 intervjuus mainitud härra Zand on minuga mitu korda ühenudust võtnud ja soovinud kohtuda. Olen kindel, et neide, kellele selline kokku saamise pakkumine on tulnud, on teisigi.”

Foto: Kuvatõmmis

Zand võttis neiuga ühendust Facebooki vahendusel, kuid seda, kuidas härra võis täpsemalt temani jõuda, ei oska allikas öelda, sest kuigi mees viitab oma sõnumis “ühistele sõpradele”, siis ei Laura Kõrgemäe ega Kerstin Koort nende hulka ei kuulu: “Nende ühiste sõprade hulka kuulub umbes 10-15 kenamat Eestis elavat neidu, kellega nii mina kui ka härra Zand Facebookis tuttavad oleme. Mul ei ole mingit seost ei Kõrgemäe ega ka Koortiga või nende ettevõtlusega. Imelik selle asja juures ongi see, et hoian küllaltki madalat profiili ja mul selline tunne, et see härra Zand lisab niisama Facebookis kenasid Eesti neidusid sõbraks ja siis hakkab igasuguseid imelike pakkumisi tegema.”

“Võtsin sõbrakutse vastu, sest mõtlesin, et äkki oleme mõnel üritusel kohtunud, aga peale seda järgnes selline natuke isegi peale tükkiv kokkusaamise soov, millele ma loomulikult ei vastanud ja nagu vestlusest näha ei saadud ka sellest aru,” seletas ta.

Eile õhtul eetrisse läinud TV3 uudisloos räägiti, et 2014. aastal üheskoos sõbranna Kerstin Koortiga promo-ja modelliagentuuri Invidia Agency OÜ loonud Laura Kõrgemäe viib seksi eesmärgil tüdrukuid USAsse. Enne reisi kohtuti tüdrukutega nooblites restoranides. “Saime kokku Laura ja kahe mehega, I.J. Zand ja Oliver Moosus. Nad rääkisid sellest kui toredast reisist, kus saab lihtsalt lõbutseda ja pidutseda,” meenutas üks ohvritest. Nagu Publikuga vestelnud neiule saadetud sõnumitest näha, veedab I.J Zand aega Floridas ja ka tema Facebooki kaanefotol ilutseb sealne Naples Bay Resort ehk see sama koht, kus mehed proovisid TV3 loo peategelasi ära kasutada.

Foto: Kuvatõmmis

Hea lugeja, kui Sul on olnud kokkupuuteid härra Zandiga või oskad loo kohta jagada muud olulist infot, siis saada meile kiri aadressil vihje@delfi.ee!