Vebinari saab järelvaadata kuni 10.11.2019.

“Seksuaalsus saab alguse lapsepõlvest. Kui oled perest, kus ei näidatud hellust, ei kallistatud, silitatud ega suudeldud, on tunne ilmselt, et see on tabu. Ka lasteaias ja esimestes klassides oli oma keha tundmaõppimine paljude jaoks ilmselt tabu - tegelikult on see loomulik kasvamise protsess, ent seda ei tohiks teha teiste juuresolekul,” selgitab Kärsin. “Hea seks saab alguse sellest, et igaüks teab oma keha ja tunneb selle iga millimeetrit.”

Kui pikk on aeg, mis võiks nauditav seks minimaalselt kesta? Miks on olemas vibraatorid ja miks neid ka ülearu kasutada ei tohiks? Kas tead ka, et tee naise südamesse käib läbi rinnamassaaži? Kärsini vebinar sobib kuulamiseks nii meestele kui naistele, sest keha tundmine ja näpunäited sobivad nii partneri peal rakendamiseks kui oma keha paremaks tundmaõppimiseks.

"Kindlasti on palju neid mehi ja naisi, kes pole oma elus head seksi saanudki. Mu koolitustel on olnud prouasid, kes hakkavad koolituse ajal nutma. Kui olen küsinud, kas kõik on hästi, jagavad nad, et on terve elu tundnud tohutut häbi selle ees, mis toimub magamistoas. Kõik on pidanud toimuma pimedas ja teki all, mees peab saama igal juhul rahuldatud, aga naise orgasm pole üldse oluline. Minu koolitusel kuulevad naised, et ka neil on õigus naudingutele."

Kuidas osaleda?

  • Vebinari hind on 29,99€, mille eest saab tasuda vebinari ülekande aknast, vajutades pileti ostmiseks kuvatavale hinnale.
  • Osalemistasu maksmiseks sisesta oma mobiiltelefoni number ning pärast seda saad oma telefonile kinnituskoodi, millega makse sooritada. Summa lisatakse Sinu mobiiliarvele.
  • Vebinari eest tasumiseks on olemas ka muud maksevõimalused. Selleks on vebinari aknas peale nupu „Vaata“ vajutamist ekraani all servas valik „Muud maksevõimalused“. Seal on vaja sisse logida oma e-posti või sotsiaalmeedia kontoga ning seejärel saab teha makse endale sobival viisil krediitkaardi või pangalingiga.
  • Peale makse sooritamist saad asuda vebinari vaatama selle ajal või kuu aja jooksul pärast seda.
  • Vebinari eest tasumine on seotud Sinu mobiilinumbriga. Kui oled veebikoolitusel osalemise eest tasunud varem ja/või mõnest teisest arvutist, küsitakse sinult veebikoolitust vaatama asudes uuesti koodi, et Sind tuvastada.
  • Vebinari saab vaadata kuni 10.11.2019.