Veel aasta eest raseeris Liina igal hommikul oma nägu, tema naeratus oli kaugel kaunist ja tema näos istus inetu punn. Tal oli palju kaalu, vähe tahtejõudu ja veel vähem eneseusku. Liina kandideeris saatesse "Minu imeline muutumine" ja aasta jooksul sai temast uus naine. 

Ta oli terve elu ennast oma meheliku habeme pärast teistsuguse ja üksildasena tundnud. Saate kliinikusse minnes kuulis ta, et liigne karvakasv pole sugugi ainult tema mure - selliseid naisi on tegelikult palju ja neid saab aidata!

Liina imeline muutumine koosnes järgmistest etappidest: 

Liina habe eemaldati fotoepilatsiooni abil Liina naost võeti ära suur sünnimärk Liinale sai tehtud ka nahka uuendav keemiline koorimine Tema nägu muudeti nooremaks ja huuled lopsakamaks ilusüstide abil Liinale tehti põhjalik hamba- ja igemeravi, tema puuduvad hambad asendati ja talle paigaldati hambakroonid.

Liina kehalt ja käsivartelt eemaldati karvu fotoepilatsiooni abil Liina võttis trenni ja õige toitumisega 12 kilo alla Pikenduste abil muudeti tema juuksed pikemaks ja lopsakamaks 

Liina sai endale kaunima ja naiselikuma välimuse - just seda ta saatelt ka ootas. 

Saate teine muutuja Raina ehmatas ära igaühe, kellega ta esimest korda rääkima juhtus - Raina oli täiesti hambutu.

Süüa oli raske, tööd oli raske leida ja abikaasa ees oli rohkem kui piinlik. Ehkki eestlaste hambad pole just parimas korras, näeb isegi saate hambakirurg harva oma patsientide suus sellist olukorda. "Tal puuduski suus igasugune seisukord - põletikud, luu kahjustada saanud," oli kirurg päris murelik. Raina hammastega tuli teha nii suur töö, et oli isegi kahtlane, kas ikka jõuab kõik saate lõpuks korda.

Kohe, kui saate hambaarstid Raina mädanevad köndid välja tõmbasid, sai Raina lahti ka üleliigsetest kilokestest. Raina soovitus: "Kes tahab kaalust alla, võtke hambad välja!" Kui Raina välimus oli saatesse tulles ehmatav, siis pärast juurte eemaldamist lausa raugalik. Põletikust puretud suu paranes aeglaselt, oli kahtlane, kas tema muutus saate lõpuks üldse valmis saab. Raina on pabinas ja ilukliinikule oli hambutu patsient paras väljakutse.

Kohe, kui Raina endale uued hambad sai, muutus ta täielikult - nii välimuse poolest, kui ka seesmiselt. Uue naeratuse ja ilusüstide abil sai ta nii palju enesekindlust juurde, et julges taas kandideerima minna ja leidis juba saate ajal endale töökoha! Kui pärast abiellumist Raina pulmapidu ei soovinud, sest hambaid polnud, siis nüüd ei takista miski enam peo pidamist!

Raina sai endale saatest järgmise muutumise: 

Raina põletikulised hambajuured eemaldati, talle tehti põhjalik igemeravi Kõik Raina hambad on uued Raina vananenud näonahale tehti noorendavaid protseduure Ta sai täitesüstid põsesarnadesse, põskedesse, huultesse ja otsmikukortsudesse.

Raina sai poisipea asemele juuksepikendused Raina on nüüd nooruslikum, kaunim, julgem ja enesekindlam.

Vaata "enne" ja "pärast" pilte ja anna teada, mida muutumisest arvad!