Teleprodutsendi ja saatejuhi Anneli Lahe pere hindab oma Viimsi kodus kõige rohkem rohelist hoovi ja terrassi. Selleks, et ükski päikesekiir ei jääks püüdmata, on õdusaid paiku loodud lausa kolm: elutoast pääseb päikesetõusu terrassile, päeval saab päikest võtta küljepoolsel ja loojanguid nautida maja tagahoovi terrassil.

Anneli ja Illimar Lahe ostsid enne abiellumist ehitusjärgus majja korteri. Seni kuni elamu valmis, üürisid nad tagasihoidlikku, mugavusteta maja Pirital. Elu eramus hakkas neile sedavõrd meeldima, et nad otsustasidki korterisse mitte kolida. Algas vilgas maja otsimine. „Leidsime ühe kuulutuse, milles olnud pakkumine oli nii hea, et me ei suutnud seda uskuda. Asukoht, hind, ühekordne majakarp – see kõik sobis meile suurepäraselt. Pealegi, kui seda vaatama sõitsime, nägime lähedal bussipeatust, mille nimi on Lahe! Mõtlesime – ju see on saatus,“ meenutab Anneli (46) naerdes.

„Siin ei olnud muud kui maalapp ja majakarp. Maju polnud ka ümber. Istusime siin üksinda nagu rantšos. Kuna maatükk oli puuduva drenaaži tõttu, mille Illimar kaevas hiljem oma kätega, üsna märg, siis pardid käisid siin ujumas, tirtsud sirisesid, rebased jooksid…,“ räägib Anneli.

Loe edasi ja uudista pilte täpsemalt juba Kroonika kodu-eri numbrist!

Jaga
Kommentaarid